TV, telefoni og internet

 

Som beboer i Lundebjerg har du følgende muligheder hvad angår TV, telefoni og internet leveret via afdelingens antenneanlæg/bolignet.

 

TV

Afdelingen har sit eget bolignet. Yousee leverer som standard grundpakken til alle. Der er mulighed for at opgradere til både mellem- og fuld TV pakke ved henvendelse til Yousee.

Her kan der også bestilles bland selv- og ekstrakanaler, hvis du har ønsker om dette. Såfremt du ikke ønsker at modtage TV signaler fra YouSee, kan du opsige det ved skriftlig

henvendelse til Almenbo.

 

Telefoni

I kontrakten med Yousee er der mulighed for aftale om mobiltelefoni til en speciel foreningspris. Kontakt Yousee herom.

Derudover har afdelingen aftale om levering af fastnet telefoni fra Dansk Kabel TV til attraktive priser. Kontakt kundeservice i Dansk Kabel TV herom.

 

Internet

I kontrakten med Yousee er der mulighed for aftale om levering af bredbånd til en speciel foreningspris. Kontakt Yousee herom.

Derudover har afdelingen aftale om levering af bredbånd fra Dansk Kabel TV til attraktive priser. Kontakt kundeservice i Dansk Kabel TV herom.

 

Andet

Det er ikke muligt at have aftale om mobiltelefoni og bredbånd til speciel foreningspris, såfremt man ikke har levering af TV pakke.

Yousee kundeservice:

Tlf. 70704040

Mail: kundeservice@yousee.dk

Dansk Kabel TV kundeservice

Tlf. 69121212

Mail: ks@danskkabeltv.dk