Emhætte over komfur

For at få den bedste udnyttelse af emhætten, skal køkkenvinduerne være lukkede, når emhætten benyttes!
Når du trækker emhætten ud, kommer de knapper til syne, som bruges til at starte motoren, indstille suget og til at tænde lyset i emhætten.
Der sidder 2 pærer i emhætten, som giver lys ned over komfuret, og når du skal udskifte disse pærer, skal emhætten være slukket. Når den er det, afmonterer du først skærmen foran pærerne ved at fjerne den lille plastdup i enden af skærmen. Nu kan du så forsigtigt vrikke skærmen til side og komme til pærerne.

Du kan vælge at købe almindelige kertepærer (med E14 gevind) eller du kan købe nogle specielle pærer med ekstra lang levetid på ejendomskontoret.
Emhætten har et kulfilter, som bør skiftes mindst 1-2 gange om året. Det gøres let ved først at afmontere fedtristen (metalfilteret) og så skrue det lille plastdæksel løst i midten af kulfilteret. Filteret følger med af, og kan nu udskiftes med et nyt og rent.
(Du kan købe nyt kulfilter på ejendomskontoret).
For at lette rengøringen af emhætten, kan du også afmontere glasset i toppen. Dette gøres ved at skubbe de små plastiktapper til side og derved frigøre glasset.
Benyt ikke skuremidler - de kan let ridse glasset eller andre emhættedele!